Kush jemi ne

Çfarë bëjmë

RCF mbështet projekte që implementohen bashkërisht nga institutet e aftësimit profesional dhe sipërmarrjet partnere që angazhohen ose planifikojnë të angazhohen, në aktivitete të trajnimit bashkëpunues. Ato mund të marrin mbështetje për zhvillimin e programeve të reja ose zgjerimin dhe përmirësimin e ofertave ekzistuese. Grantet u akordohen konsorciumeve që kanë kaluar me sukses procesin e përzgjedhjes konkurruese që përbëhet nga dy hapa.

RCF siguron përkrahje financiare dhe shoqëruese për konsorciumin e përzgjedhur lidhur me:

Përfitimet për sipërmarrjet pjesëmarrëse:

…dhe të gjitha këto përfitime sjellin:

trajnimi

Përfitimet që priten nga ërfshirja e institucioneve pjesëmarrëse të aftësimit profesional:

Përfitimet për nxënësit/kursantët:

This post is also available in: English Bosnian Serbian Macedonian Montengrin