Thirrjet dhe afatet e fundit kohore

Thirrjet dhe afatet e fundit kohore

Thirrja e Tretë për Shprehje Interesi hapet nga data 22 maj deri më 7 korrik 2023. Shpallja zyrtare mund të shkarkohet këtu. Klikoni këtu për të parë orarin e aktiviteteve informative online.

This post is also available in: English Bosnian Serbian Macedonian Montengrin